Ervaringen van cliënten

Sinds ik bij alephconsult een aantal sessies heb gedaan voel ik me als herboren. Ik voel me gelukkig, vrij en energiek. Het is ongelofelijk hoe snel e... Lees verder

Visie

 

De psychologie is een complexe, ingewikkelde leer met vele richtingen en stromingen en evenzoveel meningen. De reguliere psychologie is er vooral op gericht om te ontdekken waardoor je probleem is ontstaan en om je een manier te leren om met deze problemen om te gaan. (De reguliere psychologie is er namelijk tot op de dag van vandaag niet in geslaagd om daadwerkelijk problemen op te lossen en te elimineren.) En het gaat tenslotte om het grote vraagstuk: Hoe kom ik blijvend van mijn probleem af?

In mijn visie heb ik de meest effectieve en belangrijkste psychologische inzichten van over de hele wereld door middel van De Vliegertheorie helder samengebracht en uiteengezet. Hierdoor krijg je direct inzicht in hoe je psyche werkt, wat de valkuilen zijn en natuurlijk het meest belangrijke: hoe je van je probleem af komt!

Vanuit De Vliegertheorie is dan ook de Psychologische Transformatie Therapie (PTT©) ontstaan. Het ‘hoe’ is evenzeer complex en het voert te ver om dat hier uiteen te zetten. Het belangrijkste om te weten is dat je door middel van de meest effectieve oplossingen uit vele therapeutische stromingen wereldwijd en door middel van mijn unieke benadering het beste van het beste krijgt aangereikt. Je ervaart direct bevrijding en opluchting en voelt je als herboren.

 

In mijn visie zijn psychologische processen inzichtelijk, hanteerbaar en praktisch toepasbaar. Gewenste psychologische transformaties zijn snel te realiseren.
Dit alles in een sfeer van respect, vrijheid en oordeelvrij mededogen.