Ervaringen van cliënten

Wat ik hier gevonden heb wat ik bij andere hulpverlening miste? Persoonlijke aanpak, echte interesse in mij als persoon en veel begrip. Vage klachten ... Lees verder

Door wie 

Ik ben Danielle Bakker en mijn onderneming Aleph Consult is ontstaan uit een enorme passie en gedrevenheid om mensen te leiden naar een gelukkiger leven vol voldoening. De hoofdsleutels daarbij zijn inzicht en kennis, veiligheid, oordeelvrijheid, vertrouwen en blijdschap. Aleph Consult geeft je de ruimte om jezelf te zijn en los te laten wat niet (meer) bij jou past.

Waarom de naam Aleph Consult? De Aleph is de eerste letter van het Hebreeuwse alfabet. De Aleph bevat alles wat ooit is geweest en wat ooit zal zijn, het is dus het punt waar alles samenkomt. Vanuit dit punt heb ik  Psychologische Transformatie Therapie (PTT© ontwikkeld.

Mijn achtergrond:

Na het afronden van de middelbare school ben ik gaan werken in het bedrijfsleven en ben ik diverse studies in de avonduren gaan volgen (o.a. HBO Management Assistent). Door ziekte ben ik mij met diverse studies en zelfstudies gaan richten op alternatieve geneeswijzen, spiritualiteit, psychologie (m.n. de psychologie van het onbewuste) en Yoga. Een van de stappen hierin was het deelnemen aan de beroepsopleiding Reïncarnatietherapie, NLP Practitioner & Master (gecertificeerd door grondlegger Bandler) en het volgen van een 200-uurs RYT Yoga opleiding.

Ook heb ik de driejarig opleiding Psychologie van C.G. Jung gevolgd zodat ik ook de theorie zou begrijpen die aan vele therapeutische en NLP oefeningen ten grondslag ligt. Tevens heb ik de modules Cultuurpsychologie en Gezondheidspsychologie afgerond bij de Universiteit. Ook op het gebied van sport en gezondheid ligt mijn interesse. Ik heb o.a. de opleiding Sportpsychologie/Mental Coach gedaan en ik ben gecertificeerd Gewichtsconsulente. Daarnaast ben ik ook Yoga docente (www.worcss.nl). Ook geef ik diverse energetische behandelingen (www.healingsoest.nl).

Naast mijn werkzaamheden voor Aleph Consult, ben ik werkzaam als boekrecensent op mijn vakgebied voor NBD Biblion (overkoepelende organisatie bibliotheken), als freelance kindercoach voor Robin Stevens Training en als yogadocent bij o.a. Idea Soest, Van Diermen Sport (Soest) en Bröcker Health (Amersfoort).

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen op weg te helpen naar een gelukkiger leven!

Danielle Bakker