Ervaringen van cliënten

Dankzij Aleph Consult zijn de bijzondere kanten van onze autistische zoon een stuk minder, zodat hij eindelijk gewoon naar school kan zonder medicatie... Lees verder

Kind opvoeden

Kindercoaching

 

Als een kind zich ‘gezond’ ontwikkeld zit het lekker in zijn vel, is het vreugdevol, speels, ondernemend en in balans. Helaas ontwikkelen kinderen zich mentaal en emotioneel niet altijd even positief waardoor er problemen in zichzelf en in het gedrag kunnen ontstaan. Onder andere faalangst, onzekerheid, gepest worden, laag zelfbeeld, depressie, piekeren, weinig zelfvertrouwen, ADHD, Autisme, agressie, angsten, traumatische ervaringen, slaapstoornissen en leerproblemen kunnen een groot probleem zijn voor een kind of puber en bovendien een sterke wissel trekken op het gezin. Hulp van buitenaf kan dan nodig zijn.

Ik heb een ruime ervaring in het werken met kinderen en gezinnen en ik ben er op gericht om op een speelse en toegankelijke manier kinderen weer in balans te krijgen. Door middel van de Psychologische Transformatie Therapie zorg ik ervoor dat je kind snel deze problemen op kan lossen, op alle vlakken weer balans ervaart, weer op een positieve manier in het leven kan staan en met een open blik de wereld kan ontdekken. Bovendien krijgt je kind de tools aangereikt waarmee het zelf problemen in de toekomst kan aanpakken.

Natuurlijk is het best een hele stap om hulp voor je kind te regelen. Daarom is het mogelijk om een gratis (eventueel telefonische) intake van 30 minuten in te plannen om kennis te maken.