PRAKTIJK VOOR TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE EN MENTAAL-EMOTIONELE STABILITEIT

Visie

Het is mijn visie en missie om zoveel mogelijk mensen te laten inzien welk potentieel er in hun aanwezig is en ze te leren hoe ze dat potentieel naar boven kunnen krijgen, zodat ze een vreugdevol en inspirerend leven kunnen creëren.

Het is mijn kracht om snel en efficiënt op te sporen welke beperkende overtuigingen, emoties en patronen dat potentieel insluiten en beperken en dat op zodanige wijze te transformeren dat het potentieel vrij komt te liggen en gebruikt kan worden. 

Doordat ik altijd gericht ben op het ontdekken van verschillende mogelijkheden heb ik inmiddels niet een gereedschapskist maar een grote schuur vol met krachtige technieken, methodes en manieren om de beperkende overtuigingen, emoties en patronen te transformeren in het onbewuste. Tevens combineer ik de vele inzichten uit de Jungiaanse psychologie, NLP, EFT, EMDR, Kwantumfysica, Epigenetica (celbiologie), de TCM (Traditional Chinese Medicine) en diverse spirituele stromingen. Dit maakt dat ik altijd een richting kies die bij jou als persoon perfect aansluit. Elke sessie is dus maatwerk!

Om mijn werkwijze duidelijk en begrijpbaar te maken heb ik de Aleph Vlieger-methode ontwikkeld. De vlieger staat voor de innerlijke wereld van de mens. Deze innerlijke wereld bestaat uit de volgende vier ‘werelden’: de spirituele/intuïtieve wereld, de denkwereld, de emotionele wereld en de fysieke wereld. Van deze innerlijke wereld zijn de meeste mensen zich over het
 algemeen weinig bewust. In onze westerse ‘rationele’ wereld zijn we nog het meest bewust van onze denkwereld en fysieke wereld. Met de emotionele wereld en zeker de spirituele/intuïtieve wereld weten we niet goed mee om te gaan, als ze al erkend worden.

Nu is het echter zo dat we onbewust 200.000 keer zoveel verwerken als bewust. Reacties, angsten, overtuigingen en oordelen komen allemaal voort uit ons onbewuste. Ons onbewuste is geprogrammeerd door ervaringen die we in de loop van ons leven hebben opgedaan, waarvan met name opvoeding een belangrijk onderdeel is. Vaak handelen en reageren mensen vanuit een bepaald gevoel of patroon zonder zich bewust te zijn waar dat vandaan komt en waarom ze dat doen. Dit zet zich allemaal vast in de vlieger. En al deze onbewuste patronen kunnen flink wat problemen veroorzaken in je leven en voorkomen dat je echt jezelf kan zijn. Je vlieger gaat zogezegd niet ‘op’.

De buitenwereld is het feedbacksysteem van je binnenwereld. De problemen in de buitenwereld worden veroorzaakt door de onbewuste, en soms deels bewuste, problemen in de innerlijke wereld. Dit is inmiddels door vele wetenschappelijke takken bevestigd. Ik ben er expert in om heel snel jouw ‘vlieger’ in kaart te brengen en de noodzakelijke veranderingen blijvend door te voeren in jouw onbewuste. Dit ga je direct merken in jouw buitenwereld. Dit in tegenstelling tot ‘andere therapieën’ die zich meestal richten op 1 punt van de vlieger en dan nog vaak alleen op het bewuste stuk. 

Interesse of vraag je je af of dit iets voor jou is? Je kan mij vrijblijvend bellen of mailen, zodat je al je vragen kwijt kunt.


E-mailen
Bellen